Joensuu Wolves

Puheenjohtaja

Joonas Puharinen

Puh: 045 8701050

hallitus@wolves.fi

Joukkueenjohtaja / naiset

Satu Tykkyläinen

Puh: -

naiset@wolves.fi

Joukkueenjohtaja / miehet

Juuso Laitinen

Puh: -

miehet@wolves.fi

Taloudenhoitaja

Suvi Hassinen

Puh: -

talous@wolves.fi

Talkoot

Joensuu Wolves rahoittaa seuran ja joukkueiden toimintaa sponsoreiden ja etenkin talkoiden avulla. Seurasta löytyy ahkerii talkootyöläissii, joten mis sie tarvitset oikei hyvvii talkootyöntekijöitä, nii täs siul olis sellassii!

Olemme olleet mukana esimerkiksi Rompepäivillä erilaisissa tehtävissä lipunmyynnistä makkaramyyntiin ja liikenteen ohjaukseen, sekä erilaisissa inventaarioissa, poimimassa kaaleja ja lehdenjaossa. Kun tarvitset talkooapua, ota meihin yhteyttä!

Sponsorointi ja yhteistyö

Joensuu Wolves on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka rahoittaa toimintansa jäsen- ja toimintamaksujen kautta sekä talkoiden ja sponsoreiden avulla. Talkoot ja sponsoritulot ovat tärkeä osa Wolvesin rahoitusta, sillä niiden avulla jäsen- ja toimintamaksut saadaan pidettyä kohtuullisina, jolloin harrastamisen mahdollisuus säilyy mahdollisimman monen ulottuvilla.

Sponsoroimalla Joensuu Wolvesin joukkuetoimintaa autat osaltasi Wolvesia sen tavoitteessa ylläpitää pitkäjänteisesti menestyksekästä ja laadukasta seuratoimintaa sekä kasvattaa lajin harrastajamäärää ja näkyvyyttä Pohjois-Karjalan alueella. Yhteistyökumppanina voit saada muun muassa näkyvyyttä Wolvesin tapahtumien yhteydessä, peliasuissa, nettisivuilla, sekä muita sovittavissa olevia hyötyjä.

Etsimme yhteistyökumppaneiksemme pääasiallisesti paikallisia tahoja, jotka ovat kiinnostuneita tekemään yhteistyötä pidemmällä aikavälillä, joensuulaisen ja ennenkaikkea pohjoiskarjalaisen urheilun hyväksi. Vaihtoehtoja myös lyhyempiaikaiseen yhteistyöhön löytyy.

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta toimia yhteistyökumppanina Joensuu Wolvesin kanssa, saat tarkempia tietoja erilaisista markkinointi- ja yhteistyöratkaisuista yhteyshenkilöltämme sähköpostitse osoitteesta hallitus@wolves.fi.

Kannatusjäsenyys

Voit myös liittyä Joensuu Wolvesin kannatusjäseneksi ja olet mukana tukemassa seuran toimintaa ja viemässä jenkkifutiksen ilosanomaa eteenpäin! Kannatusjäseneksi voi liittyä ottamalla yhteyttä Wolvesin taloudenhoitajaan.

Maksuyhteys ja kannatusmaksut:
Ylämyllyn Osuuspankki (OKOYFIHH)
FI45 5234 2020 0479 68

Y-tunnus: 0656587-0