26.4.2018

Yhteistyössä Hierovat kädet

Joensuu Wolves solmi yhteistyön Alina Leisiön Hierovat kädet -hyvinvointipalveluiden kanssa.

Turusta vastottain Joensuuhun muuttanut Alina on vuodesta -03 toiminut sairaanhoitajan tehtävissä. Vuonna 2009 hankitun hierojan pätevyyden lisäksi Alina on kouluttautunut energiahoitajaksi sekä personal traineriksi. Urheilutaustaa Alinalla on vahvanaiskilpailuista sekä voimannostosta.

Jenkkifutiksesta Alinalla ei juurikaan ole kokemusta. "Pari kertaa olen nähnyt livenä ja tv:stä seurannut. Parhaiten jäänyt mieleen TD:t eli kun joku potkaisee pallon tolppien väliin sekä läjä miehiä makaamassa pallon päällä". Alinalla siis on vielä pientä hiottavaa säännöissä, sillä TD:n voi tehdä muullakin tavalla - mutta wolvesin naiset lupaa, että kesän aikana Alina tulee sen näkemään.

Yhteistyö Wolvesin kanssa löytyi työpaikalta. Naisten pelaaja Niina oli avannut suunsa hierojan tarpeesta työpaikallaan, jossa sana lensi viereisellä osastolla työskennelleen Alinan korviin. "Työkaveri vinkkasi, että Wolves etsii hierojaa ja mielenkiinto heräsi, koska en ole koskaan ollut jenkkifutiksessa mukana millään tavalla. Vahva osaaminen on vahvamieskilpailujen huoltohommista ja ajattelin, että jenkkifutisjoukkueen kehonhuolto ynnä muu on varmasti vähintään yhtä mielenkiintoista hommaa" Alina avaa.

Yhteistyöltä Alina odottaa lisäkokemusta urheilijoiden kanssa työskentelystä sekä hienoja, uusia kokemuksia jenkkifutiksen parissa: "She-Wolvesille reilusti tsemppiä tulevaan kesään ja hierontapöydällä nähdään".

Alina on aloittanut personal trainerinä Joensuun Fittarilla ja hänet löytää facebookista "Hierovat kädet" sekä instagramista "ptalinaleisio". Ota rohkeasti yhteyttä Alinaan, siitä ne siunkin jumit katoaa!