24.9.2018

Tule osaksi Wolvesia!

Kausi ja treenitauko on takanapäin, katseet on käännetty alkavaan off-seasoniin ja kohti kautta 2019. Juuri nyt on loistava aika tulla osaksi susilaumaa!

Naisten ja miesten yhteinen peruskurssi oli menestys. Syyskuun aikana kokoonnuttiin Mehtimäelle neljä kertaa uppoutumaan jenkkifutiksen perusteisiin, lajille ominaiseen liikkumiseen ja päästiinpä viimeisellä kerralla pelaamaankin. Palaute oli hyvää ja uusia jäseniä Wolvesin riveihin saatiin huomattava määrä. Naisten joukkue vahvituu monella pelaajalla ja miehillekkin on luvassa suuren kiinnostuksen innoittamana höntsäilyä ja vapaamuotoista treenaamista.

Jo yli kymmenen uutta miespelaajaa on ilmoittanut halukkuutensa lähteä aluksi "höntsäilemään" ja myöhemmin mahdollisesti täysillä harrastuksen pariin. Mikäli sinäkin olet miehenä kiinnostunut amerikkalaisen jalkapallon harrastamisesta, ole yhteydessä Myllerin Eetuun 050 4030456 tai eetu.myller@gmail.com. Nostetaan yhdessä Wolves takaisin maailmankartalle!

Myös naisia kaivataan lisää! Jos koet, että kaipaat uudenlaista tekemistä, uutta harrastusta, uusia ystäviä ja mahtavaa porukkaa ympärillesi, kannattaa rohkeasti lähteä kokeilemaan, millaista on olla osa She-Wolvesia. Mahtavan lajin lisäksi joukkueeseen kuuluminen, huiput tyypit ja yhdessä tekeminen antaa paljon. Lokakuun ajan treenit jatkuvat Mehtimäellä maanantaisin klo 19.30-21.30. Talvikauden treeniajat päivittyy myöhemmin nettisivuille ja facebookiin. Treenit ovat avoimia ja voit saapua paikalle ilmottautumatta. Ota mukaan sään mukainen, urheiluun soveltuva vaatetus ja juomapullo. Lisätietoja voit pyytää Hämäläisen Tiinalta numerosta 040 5257731.

Kuva on peruskurssilta, jossa meitä oli todistetusti yli 20 henkilöä. Mahtavaa jengiä!