19.6.2017

Kuulumisia Susirajalta

Morjens!

Runkosarjan otteluista yli puolet on tapulteltu tältä kesältä ja fiilis joukkueessa on hyvä. Lähtö kauteen oli odotuksia täynnä. Ilman valmentajaa ja pienellä rosterilla oli treenattu off-season pelaajakapteenien johdolla ja pyritty parantamaan edellisvuoden puutteita. Pienellä jännityksellä lähdettiin kauteen, sillä muodostelma oli uudistettu, eikä sitä oltu päästy kunnolla testaamaan pienen rosterin vuoksi. Ensimmäinen peli vieraissa menikin vielä totutellessa ja pienissä käynnistymisvaikeuksissa, mutta osoitti kuitenkin hurjan kehityksen edelliskauteen. Myös rookiet pääsivät kokemaan jefun ihanuuden ja ensimmäisen pelin möröt oli karistettu.

Toinen peli oli koko alkukauden ehdottomasti huikein esitys koko joukkueelta. Vastassa oli kaksi kertaa isompi rosteri, jota luotsasi monta valmentajaa. Armotonta taistelua, suuria onnistumisia ja itsensä ylittämistä löytyi jokaiselta sudelta, mikä purkaantuikin pelin jälkeen kuorossa onnen kyyneliin.

Kahdessa jälkimmäisessä pelissä oli huikeita suorituksia, mutta myös väsymys alkoi painaa. Kolme peliä peräkkäisinä viikonloppuina, molempiin suuntiin pelaaminen, loukkaantumiset ja juoksupainotteinen hyökkäys vei voimia koko joukkueelta, vaikka kovassa kunnossahan tässä ollaankin. ;D Väsymyksestä huolimatta on mahtava huomata, miten jokainen pelaaja on sitoutunut ja nauttii tekemisestä. Huikeiden onnistumisten myötä joukkue luottaa omaan tekemiseensä entistä enemmän, mikä on vaikuttanut positiivisesti myös joukkuehenkeen.

Maajoukkueen matkatessa Kanadaan, meillä on taukoa sarjapeleistä. Tauko tulikin hyvään saumaan, sillä saimme kaipaamaamme lepoa ja aikaa hioa kuvioita loppukauteen. Tämähän ei kuitenkaan koske kaikkia meistä, sillä meidän monitaituri Satu Tykkyläinen on tällä hetkellä lentokoneessa kohti Kanadaa. Onnea Satu hurjasti maju-pestistä, tule ehjänä takaisin! :) Toivottavasti kuulet susihuudon Langleyn pelikentillä. Auuuuu...

Susilauma on seuraavan kerran irti Kotkassa 8.7.2017, tervetuloa kannustamaan!

Loppukesän pelejä odotellen ja auringosta nauttien
#26 Sutinen ja #52 Kärki