21.7.2022

Ennakko: Jyväskylä 23.7

Wolves pelaa lauantaina 23.7. Jyväskylän Viitaniemessä kauden toisen turnauksensa, jossa vastaan asettuu Promesta Blaze sekä Sipoo Bulldogs.

Mitä odottaa turnaukselta?

Turnauksen avausottelu Promesta Blazea vastaan tulee olemaan jo odotusarvoisesti jännittävä. Molemmat joukkueet hakivat 2 voittoa avausturnauksesta, joten ottelun voitolla tulee olemaan todella suuri merkitys lohkovoiton kannalta.

Blaze on Wolvesille tuttu vastustaja viime vuoden puolivälieräottelusta. Vaikka Wolves oli silloin parempi luvuin 26–8, ei tulos kuvaa kovin hyvin tuota peliä. Blaze pystyi kokoajan tuomaan paljon painetta meidän hyökkäykselle, ja peli oikeastaan ratkesi Blazen muutamiin isoihin virheisiin. Niistä Blaze on varmasti ottanut opikseen viime vuodesta ja avausturnauksen voitot vakuuttivat, että helppoa ottelua ei ole tulossa kenellekään.

Bulldogsia vastaa Wolves pelasi 2 viikkoa sitten voittaen ottelun 16–0. Sipoolla oli ottelussa muutama vaarallinen juoksupeli, joista kuitenkin puolustus selvisi lopulta ehjin nahoin. Mahdottomasti muutoksia ei näin lyhyellä aikavälillä ehditä joukkueeseen tekemään, joten mielenkiintoista tulee olemaan, mitä Sipoo on keksinyt filmiltä meidän päänmenoksemme.

Mitä odottaa Wolvesilta?

Vaikka viime turnauksesta tuli voitot, oli siellä eritoten hyökkäyksen puolella kauneusvirheitä, joita pitää pystyä parantamaan. Onneksi puolustuksen onnistuminen piti vastustajat nollissa ja siitä saamme hyvän pohjan, johon rakentaa seuraavaa turnausta. Alustavasti lähdemme Jyväskylään hieman isommalla rosterilla kuin viime turnaukseen. Rosterista 4 on rookie-pelaajia ja osa aloittaa Wolves uransa tästä turnauksesta. Tästä tilanteesta lähdemme Jyväskylään täydellä luottamuksella omaan tekemiseen.

-Kirjoittaja: Jarno Hanski

-Kuva: Jari Turunen